کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واکنش چین به عبور کشتی‌های جنگی آمریکا از تنگه تایوان

عبور کشتی‌های جنگی آمریکایی و کانادایی از تنگه تایوان بار دیگر تنش‌ها در این منطقه را بالا برده و واکنش پکن را به دنبال داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وزارت دفاع چین روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد کشتی جنگی آمریکایی «هیگینز» و کشتی کانادایی «ونکوور» در اقدامی تحریک‌آمیز از تنگه تایوان عبور کرده‌اند.

«شی یی» از فرماندهان ارشد ارتش چین گفت: «فرماندهی جناح شرقی ارتش آزادی‌بخش چین همواره در آماده باش کامل است تا با هرگونه تهدید و اقدام تحریک‌آمیز قاطعانه مقابله کرده و از حق حاکمیت ملی و تمامیت ارضی چین حراست کنند».

کشتی‌های جنگی آمریکایی طی سال‌های اخیر بارها با ادعای «آزادی ناوبری در آب‌های بین‌المللی» وارد تنگه تایوان شده‌اند اما این اولین بار در یک سال گذشته است که یک کشتی جنگی کانادایی آن‌ها را همراهی می‌کند.

ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا در اقیانوس آرام این بار نیز مدعی شد، در اقدامی «متداول و مطابق با قوانین بین‌المللی» از تنگه تایوان عبور کرده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «جیمز کلِوِرلی» وزیر امور خارجه انگلیس روز گذشته (سه‌شنبه) در دیدار با «وانگ یی» همتای چینی خود بابت تنش‌ها در تنگه تایوان ابراز نگرانی کرده است.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز سه‌شنبه شب گفت، اگر به تایوان حمله شود آمریکا از آن دفاع خواهد کرد اما در حال حاضر واشنگتن به اصل چین واحد پایبند است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر